2011. július 5., kedd

Hello ez a haulom 2.része most 2 palettáról fogok nektek írni .

az első a maxima újsághoz lehetett régen ilyet kapni de volt egy kiárusítás ahol minden félét meglehetett kapni amit akármelyik ujsághoz adnak(adtak)És itt 290 forintért  vettem egy 12 színből álló palettát ami eléggé jó hát bocsi ,hogy nem a kezemen mutattam be a színeket csak a kiscicáim össze vissza karmolgatták a kezem és hát eléggé csúnya felület nem szeretném így mutogatni de egy papírlapon megpróbáltam kihozni a legjobb teljesítmnyt de azért ti is tudjátok ,hogy papírlapon olyan semilyen.ez a palette a (jk18600) ..9,5 garammos.
vanbenne egy fekete,fehér,világos szürke,sötét barna,sötétlila,nagyonvilágos barna,sötét kék,világos kék,sárás zöldes,zöld,sötét rózsaszín,babarózsaszín.És vanhozzá egy ecset és a felső rész tükör.

Hogy újravásárolnám-e?Igen
10/8,5


A második palettából 2 van de mind kettöbe másik színek vannak az eggyik a 02 -es  LoTrueveShine 3-color eye shandow a másik pedig s True Love Shine 3-color eye Shandow  03 paletta.A 02-ben van egy világor babarózsaszín egy világos lila és egy világos kék.a 03-as palettában egy arany barna egy piros/rózsaszín-es és egy szürkés/feketés. ennek darabja volt 130 forint és nagyon megérte mert gyönyörűek a színei
Hogy újra vásárolnám-e?Igen
10/9

Nincsenek megjegyzések: