2011. július 8., péntek

Pár tipp arra hogyan szárítsd hajadat:)!


Megkezdődött a kánikula – rettentő meleg várható. A frizurát viszont ilyenkor is muszáj beszárítani. (Kivéve azon szerencséseknek, akiknek alapból nincs szükségük beszárításra.) Csakhogy hőségben nem egyszerű jól hajat szárítani. Erre mutatunk néhány ügyes tippet.


A nyári hőségben a sikeres beszárítás titka: a gyorsaság. Minél hamarabb elkészülsz vele, annál kisebb az esélye, hogy csúnyán összeugrik.


Ne zárkózz be a fürdőszobába – a pici, párás helyiségben ilyenkor még nehezebb rendes frizurát varázsolni. Vonulj ki az előszobába, vagy más olyan nagyobb szobába, ahol van tükör és konnektor.


Ha nem csak meleg van, de párás is a levegő, érdemes hajszárítás közben bekapcsolni a légkondit (vagy legalább a légkondi párátlanító funkcióját).


Akkor száríts frizurát, mikor picit hűvösebb van: kora reggel, vagy késő este (persze, ha nem akarod elfeküdni, célszerűbb a reggelt választani).


Használj olyan hajszárítót, amin van „hideg levegő” fokozat. Ha már félig megszáradt a hajad, kapcsolj át hidegre – így lehűl a fejbőröd és nem fog izzadni, amitől a frissen szárított haj újra nedvessé válna.

Nincsenek megjegyzések: